Çalışma Saatleri  |    Saat 8:00 den - 20:00 kadar   |    Her Gün

Ofis Taşımacılığı

Ofis Taşımacılığı

Ofis taşımacılığı şirketi hizmetimizle, tüm ofis eşyalarınızı veya aklınızda yer alan belirli parçaları, exper değerlendirmesi, demontaj, paketleme, yeni adreste montaj aşamalarından sizleri yararlandırarak, yeni adreslerinize ulaştırıyoruz. Ofis nakliye firması olarak, yüksek katı ofislerinize eşya taşımada asansörlü sistemler kullanıyoruz.

Ofis Taşımacılığı Hizmet Kapsamları Nelerdir?

Ofis Nakliye şirketi olarak hizmet kapsamlarımız sizlere şu şekilde sıralarız:

  • Ofisinizde yer alan eşyalarınızın özelliklerini, adetlerini, kapladıkları alanı belirlemek ve müşteri odaklı fiyatımızı sizlere sunmak için ücretsiz exper değerlendirmesi,
  • Bu işlemimiz ardından deneyimli ekiplerimiz ile ofis eşyalarınızın demontaj’ını gerçekleştirme,
  • Ofis eşyalarınız çizilme ve kırılmalar karşı kraft kağıtlı havalı naylonlar ile ambalajlama ve kolilerle paketleme,
  • Ofisinizde birden fazla dosya ve çalışma materyalinin yer alması sebebi ile paketlenen eşyalara, etiket sistemi ile isim verme,
  • Eşya taşımaya uygun çelik kasalı ve kapalı kapaklı araçlarımıza eşyaları aktarma,
  • Yeni ofis adresinize eşyalarınızı belirdiğimiz tarihe uygun şekilde ulaştırma,
  • Eşyalarınız yeni ofise taşıma, montajlama ve dilediğiniz alanlara konumlandırma,

Orkide Nakliyat olarak, tüm bu aşamaları ofis nakliye hizmetimiz kapsamında sizlere sunuyoruz. Detaylı aşamalarımız ile eşyalarınız hasarsız olarak yeni ofislerinize ulaştırırken, montaj ve konumlandırma hizmetimiz ile sizleri zahmetsiz taşınma koşullarından yararlandırıyoruz.
Diğer yandan, eşyalarınız yeni ofisinize aktarma sırasında yapacağınız özel taleplerinizi karşılamak için modüler nakliye asansörü kullanım avantajını, hizmetimiz kapsamında sunuyoruz.

Ofis Parça Eşya Taşıma Hizmeti Nedir?

Ofis taşımacılığı hizmetimizde parça taşıma işlemi, tüm ofisinizi taşıma ihtiyacı duymadığınız, belirli eşyaları taşımak istediğiniz anlarda sizlere sunduğumuz hizmetimizdir. Bu hizmetimiz kapsamında büyük ölçülü tek bir eşyanızı veya az sayıda ofis eşyalarınız yeni adreslerinize güvenlikli koşullarda ulaştırıyoruz.
Ofis parça eşya taşıma firması olarak, ücretsiz exper değerlendirmesi, avantajlı fiyat belirleme, demontaj, ambalajlama, araç ile yeni adrese ulaştırma, yeni adreste eşya montajı ve odalara konumlandırma adımlarının tümünü hizmetimiz kapsamında sizlere sunuyoruz.
Parça eşya taşıma hizmetimiz kapsamında ofis kütüphanenizi yeni adresine ulaştırmak istediğinizde, gerekli kraft kağıtlı ve havalı kaplama ürünlerimiz ile evraklarınız ve kütüphane mobilyanızı hasarlara karşı koruma altına alarak taşıyoruz. Orkide Nakliyat olarak, evraklarınızın kaybının önüne geçmek için ise etiket sistemimiz ile gerekli müdahaleleri sağlıyoruz.

Asansörlü Ofis Taşımacılığı Nedir?

Asansörlü ofis taşımacılığı, yüksek katta yer alan ofislere taşınmanız halinde eşya taşıma işlemleriniz en kısa sürede en güvenilir biçimde gerçekleştirebileceğiniz nakliye sistemidir. Bizler yüksek katta yer alan yeni ofislerinize, modüler asansörlerimiz ile büyük yer kaplayan eşyalarınız, hasarsız şekilde ulaştırıyoruz.
Asansörlü ofis nakliye firması olarak, içerisinde asansör yer almayan ve ya asansör olmasına rağmen standartların üstünde bir katta bulunması sebebi ile nasıl taşınacağınız düşündüğünüz alanlara, modüler asansörlerimiz ile eşyalarınız kat konumuna çıkararak, iç mekana aktarıyoruz. Profesyonel ekibimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu hizmetimizden yararlanarak, yüksek katta yer alan ofislerinize taşınma gereksiniminiz giderebilirsiniz.

Ofis Taşımacılığında Monta İşlemleri

Ofis taşımacılığı hizmetimizde sizlere sunduğumuz montaj işlemlerimiz şöyledir:

  • Demontaj: Bu aşamada deneyimli nakliyeci ekibimiz, ofisinizde yer alan tüm mobilyaların demontaj işlemi ile parçalara ayrılması ve ambalajlanması aşamalarını gerçekleştirmektedirler.
  • Montaj ve Kurulum: Yeni adresine taşıdığımız eşyalarınızı yine profesyonel ekibimiz ambalajlarından çıkararak, montaj işlemleri ile konumlandırmaya hazır hale getirerek, dilediğiniz oda alanlarına yerleştirmektedirler.

Montaj işlemleri sırasında hijyene ve uygun montaj aletleri ile hasarsız işlem yapmaya özen gösteren ekiplerimiz, en kısa sürede yeni adreslerinize yerleşmenizi sağlamaktadırlar.
Ofis eşyalarınızın tümünü ve ya belirli adedini yeni ofislerinize nakil etme ihtiyaçlarınız için ofis taşımacılığı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Sohbeti Başlat
Sana yardım edebilir miyim?
Merhaba! Sana yardım edebilir miyim?
Hemen Ara